Holistische vrouwen retraite op Ibiza

Op een prachtige en spirituele plek in het noorden van Ibiza, wordt jij als vrouw uitgenodigd in de essentie van je vrouw-zijn. Thuiskomen bij jezelf en stilstaan bij de diepere betekenis van het leven als vrouw en wie je bent.

Het doel is, om het hard te moeten werken voor een transformatie los te laten. Doordat je er helemaal kunt zijn ga je de steunende (draag)kracht van de plek op het eiland toe laten. Je gaat ervaren dat de elementen, de natuur, edelstenen, energie, rituelen vanuit het sjamanisme samen met holistische methodieken je gaan ondersteunen in het hervinden van je oorspronkelijke, intuïtie, zachtheid en kracht.

Tegenover de finca waar we verblijven ligt de krachtplek waar we het grootste gedeelte van de retraite gaan doorbrengen. Daar ligt ook het labyrint. Een labyrint is een oeroud universeel symbool voor de zoektocht naar antwoorden op (levens-)vragen of naar stilte, rust en wijsheid. Het labyrint is een metafoor voor het levenspad en voor transformatie.

Vooraf aan het lopen van het labyrint mag je navoelen over welke wens jij koestert en je graag vorm wil geven.

Alle vrouwen zijn welkom op deze reis, het is een prachtige reis op alle fronten en vooral een cadeau aan jouzelf als vrouw.


Ibiza is een waar paradijs voor iedereen die op zoek is naar verstilling, reflectie en persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens deze retraite stap je heel bewust uit het vaak hectische leven dat je thuis leeft en gun je jezelf om op adem te komen. Dat kan niet beter dan bij de rustieke finca waar je tijdens deze dagen verblijft. Je beleeft tijdens de retraite een unieke mix van: meditatie, sjamanisme, yoga, life coaching, intuïtief tekenen, holistische methodieken, superlekker en gezond eten.

Ontdek je innerlijke en uiterlijke schoonheid, ontdek je levensdoel en leer al je kwaliteiten te benutten! Open je hart en leer vanuit je innerlijke wijsheid te leven, te groeien en om gezond en gelukkig te zijn.

Tijdens het programma geef je je over aan de transformerende energieën van het eiland. Begeleid door een ondersteunend team in een veilige serene omgeving en de positieve energie van andere gelijkgestemde vrouwen, nodigen we je uit om je opnieuw te verbinden met je eigen vrouwelijke kracht.


Er is plek voor 8 prachtige vrouwen.

Weet jij diep van binnen dat je erbij MOET zijn?
Gun jezelf deze fantastische reis!

We vertrekken 20 september t/m 26 september 2021.


De investering voor deze waardevolle week incl. cursussen en materialen om thuis mee te werken en voor te bereiden is: € 2.195,-

*Mogelijk om in acht termijn te betalen (75 euro administratie kosten) * De factuur kan je als studiekosten opvoeren bij jouw belastingaangifte. Dat maakt de retraite extra voordelig.