Accreditaties


KTNO

De opleiding holistisch kindertherapeut is goedgekeurd in het accreditatietraject van KTNO. Dit is de Stichting Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen, een online platform voor kwaliteitswaarborging van vakopleidingen, modules en bij/nascholingen in het particulier onderwijs, met ruime ervaring in complementaire gezondheidszorg.

Deze accreditatie houdt in dat de opleiding goedgekeurd is als vakopleiding door grote beroepsverenigingen zoals de BATC en de VBAG. (CAT, FAGT, LVNG, NVST, VIV en VVET). De opleiding is te vinden onder scholingsnummer K11662 op de website van het KTNO.

Studiebelasting: 34.5 ECTS.


VBAG

Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze heeft de opleiding erkend als bij- en nascholing.

De Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze werd in 1984 opgericht om de kwaliteit van de complementaire geneeswijzen in Nederland beter te kunnen bewaken en te bevorderen. Dit gebeurde door uitsluitend therapeuten toe te laten die een door de VBAG erkende opleiding hadden gevolgd. In de loop der jaren zijn er steeds meer eisen bijgekomen, enerzijds door ons als vereniging zelf, anderzijds door de zorgverzekeraars. Het gevolg hiervan is dat zij nu de grootste beroepsvereniging binnen de complementaire geneeswijzen in Nederland zijn.

Lees meer over de VBAG op hun website: https://vbag.nl/


CAT_Collectief_Alternatieve_Therapeuten

CAT

WKKGZ alternatieve zorg
De alternatieve therapeut maakt de samenleving gezonder en dat moet zo blijven! Een alternatief therapeut geeft zorg aan mensen op een alternatieve manier. Alternatieve therapie is niet iets nieuws; al sinds mensenheugenis is er een spirituele en paranormale connectie waar een alternatief therapeut gebruik van kan maken. Dit is zachtaardig, verfijnd en vaak precies wat iemand nodig heeft. Het is iets moois. Maar zorg is zorg, of het nu alternatief is of niet en er zijn een aantal regels waar een alternatief therapeut aan moet voldoen.

Het CAT is er voor alle beroepsmatige alternatieve genezers, alternatieve therapeuten en complementaire therapeuten. Kun je aantonen dat je beroepsmatig werkt als alternatief genezer? Dan ben je welkom bij het CAT.

Lees meer over het CAT op hun website: https://catcollectief.nl/


nfg-logo-1

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

De NFG erkend de opleiding holistisch kindertherapeut als professionele vakopleiding.
De Nederlandse Federatie Gezondheidszorg is een onafhankelijke belangenbehartigingsorganisatie voor professionals die werkzaam zijn in het complementaire psychosociale werkveld. De NFG ondersteunt jou en jouw cliënten daar waar mogelijk. Zij bewaken de kwaliteit van de aangeboden zorg.

Naar de website: https://www.de-nfg.nl/


CRKBO

De Regenboog Academy voldoet aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs en is eind 2015 geauditeerd op basis van de CRKBO kwaliteitsnormen opgesteld door het CPION, het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland, ‘het onafhankelijk auditbureau’ dat tevens verantwoordelijk is voor toetsing, registratie en diplomering van post-initiële opleidingen’ in Nederland. In het kader van nieuwe Europese BTW-wetgeving heeft de Nederlandse overheid het CPION de opdracht gegeven instellingen te toetsen op de gestelde CRKBO kwaliteitsnormen.

Lees meer...

Naar de website: https://www.crkbo.nl/Register/Instellingen


Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

SBB is de organisatie die bepaalt welke bedrijven zichzelf erkend leerbedrijf mogen noemen. De Regenboog Academy heeft deze status ontvangen voor het aanbieden van stageplaatsen voor Software Developer (25604)

Volg een introductieles

    Ja, ik meld me aan voor een online introductieles op:

    8 december 2021 10.00-12.00 uur10 decemeber 2021 10.00-12.00 uur15 decemeber 2021 10.00-12.00 uurEen andere dag

    en ontvang direct twee digitale lessen; holistisch coachen en systemisch werken en coachen met pegdolls en een podcast waarbij Anne Marie de opleiding introduceert en vragen beantwoordt van aankomende studenten.

    Mijn gegevens zijn:

    Neem hier een kijkje achter de schermen!