Inschrijfformulier aanvullend deel opleiding Therapeutisch kindercoach

 
Het onderstaande inschrijfformulier en de Algemene voorwaarden vormen tezamen de De Regenboog Academy opleidingsovereenkomst.

Door het invullen van dit aanmeldformulier en toezending ervan aan De Regenboog Academy, verklaren de contractant (degene die de betalingsverplichting op zich neemt) en de deelnemer (degene die het opleidingsprogramma daadwerkelijk volgt) de Algemene voorwaarden te kennen en te accepteren. Deze voorwaarden beheersen de rechtsverhouding tussen de deelnemer, de contractant en De Regenboog Academy, tenzij nadrukkelijk anders is overeengekomen. De Regenboog Academy behandelt jouw gegevens als strikt vertrouwelijk, deelt deze niet met derden en gebruikt deze alleen voor eigen communicatie, zie ook ons privacybeleid.

De opleiding start 14 dagen na (eerste termijn) betaling.

De kosten voor het aanvullende deel van de opleiding holistisch kindertherapeut is vastgesteld op € 1.999,-. Alle opleidingslesgelden zijn inclusief: inschrijfgeld, het examen, digitaal opleidingsmateriaal, video trainingen, aromatherapie opleidingspakket.

Indien in termijnen wordt betaald dient men rekening te houden met de volgende administratiekosten:
- termijnbetalingen t/m 8 termijnen € 75,-
- termijnbetalingen van 9 t/m 16 termijnen € 150,-
- termijnbetalingen van 17 t/m max. 24 termijnen € 225,-
De kosten zullen worden opgenomen in de termijnbetalingen.

De geslaagde deelnemers ontvangen het De Regenboog Academy diploma.

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor het aanvullende deel van de opleiding therapeutisch Kindercoach. De inschrijving is 14 dagen na aanmelding definitief wanneer je aan de voorwaarden hebt voldaan het diploma holistisch therapeutisch kindercoach of de opleiding kindermassage coach te hebben behaald of aan deze opleiding nog actief deelneemt.

  De gegevens op het formulier worden ook gebruikt voor jouw diploma.

  Ik meld me aan voor het aanvullende deel van de opleiding Kindertherapeut start september 2021 en verklaar de opleiding therapeutisch holistisch kindercoach van De Regenboog Academy te hebben behaald
  Dyslexieverklaring:
  Recente (pas)foto:
  Is de afbeelding en/of het document te groot om te uploaden, mail deze dan naar secretariaat@deregenboog-academy.nl.
  Ik wil graag de lesmappen bestellen. Indien je in termijnen wilt betalen zullen de kosten voor de lesmappen hierin opgenomen worden. neeja
  Ik wil graag in maandelijkse termijnen betalen: neeja
  Geef hier aan in hoeveel termijnen je wilt betalen (max. 24 termijnen).
  Ik heb de Algemene voorwaarden en Privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.
  Ja ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden
  Wacht na het klikken op verzenden met het wegdrukken van deze pagina tot het formulier daadwerkelijk is verzonden. Je vind op deze plek ook het bericht dat de verzending is gelukt.