Inschrijfformulier aanvullend deel opleiding Therapeutisch kindercoach

 
Het onderstaande inschrijfformulier en de Algemene voorwaarden vormen tezamen de De Regenboog Academy opleidingsovereenkomst.

Door het invullen van dit aanmeldformulier en toezending ervan aan De Regenboog Academy, verklaren de contractant (degene die de betalingsverplichting op zich neemt) en de deelnemer (degene die het opleidingsprogramma daadwerkelijk volgt) de Algemene voorwaarden te kennen en te accepteren. Deze voorwaarden beheersen de rechtsverhouding tussen de deelnemer, de contractant en De Regenboog Academy, tenzij nadrukkelijk anders is overeengekomen. De Regenboog Academy behandelt jouw gegevens als strikt vertrouwelijk, deelt deze niet met derden en gebruikt deze alleen voor eigen communicatie, zie ook ons privacybeleid.

De opleiding start 14 dagen na (eerste termijn) betaling.

De kosten voor het aanvullende deel van de opleiding holistisch kindertherapeut is vastgesteld op € 1.999,-. Alle opleidingslesgelden zijn inclusief: inschrijfgeld, het examen, digitaal opleidingsmateriaal, video trainingen, aromatherapie opleidingspakket.

Indien in termijnen wordt betaald dient men rekening te houden met de volgende administratiekosten:
- termijnbetalingen t/m 8 termijnen € 75,-
- termijnbetalingen van 9 t/m 16 termijnen € 150,-
- termijnbetalingen van 17 t/m max. 24 termijnen € 225,-
De kosten zullen worden opgenomen in de termijnbetalingen.

De geslaagde deelnemers ontvangen het De Regenboog Academy diploma.

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor het aanvullende deel van de opleiding therapeutisch Kindercoach. De inschrijving is 14 dagen na aanmelding definitief wanneer je aan de voorwaarden hebt voldaan het diploma holistisch therapeutisch kindercoach of de opleiding kindermassage coach te hebben behaald of aan deze opleiding nog actief deelneemt.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]